Sinds 1998 - 20 jaar ondernemen op het WEB
Open
X

Referenties.

Birgit Puntman , General Manager Globe Business Travel, één van onze strategische partners ..

‘De Energie spat ervan af. Ik heb met een kwart van mijn marketingbudget ook in 2011 weer meer dan 400% meer bereik. Een enorm energieke en creatieve partner waarmee ik alle afspraken voor 2012 al heb staan wat momenteel al geresulteerd heeft in een prachtige nieuwe website en een nog sterkere positie in de zakenreis branche! De verschillende webconcepten rondom het zakenreizen geven ons een veel sterkere web positie ‘.

Sjak van de Rijdt  Golden Tulip Doorwerth – De Parel van de Veluwe , één van onze strategische partners ....

Al jaren een gewaardeerde leisure partner die sterk is in thema’s als , beauty & wellness, familie en kinderen, romantiek en golf. Met CRIO ook een partner in conceptontwikkeling voor het WEB. Onder andere in het bedenken van een (domein)naam voor 1 van mijn hotels en het bouwen van webconcept dat me buiten een goede presentatie van de locatie ook omzet aan het opleveren is. ‘.

Richard Nan Congreshotel Zuiderduin, één van onze strategische partners ..

een krachtige , creatieve en betrokken partner in onze marketing richting de zakelijke markt. Al meer dan 10 jaar een partnership waaruit sterke leads en boekingen ontstaan. In 2012 sterker dan ooit .’ ‘.