Sinds 1998 - 20 jaar ondernemen op het WEB
Open
X

Onderzoek.

Onderzoek & Ontwikkeling

We ondernemen in een continue veranderende en zeer competieve markt. Vernieuwen , innoveren geeft onze partners en onze bedrijven een voorsprong en kansen op groei in ontwikkeling met de daarbij behorende groei in omzetten.

Het versterken en verdiepen van bewezen concepten is een proces waar we op het Lab tijd voor vrij maken. Dit Lab bestaat uit een creatief en ervaren ontwikkelingsteam.

In ontwikkeling zijn er vele paden die bewandelt kunnen worden. Markten worden van tijd tot tijd overspoelt door kortlopende hypes. Wij geloven in kwaliteit in concepten waar ook tijd en ruimte is voor groei. Een geweldige gebruikers ervaring online in combinatie met een super dienstverlening zorgt vanzelf voor een groot aantal trouwe fans.

Binnen CRIO Lab ligt de focus op verbetering van de gebruikers ervaring op het web. Zaken zo functioneel mogelijk neerzetten zover dit mogelijk is. Van tijd tot tijd zijn we ook actief voor strategische partners waarmee we samen al de nodige jaren markten bewerken. Voor hen zetten we ons Lab met bijbehorende denktank in beweging als ze er om vragen.

Sinds 15 jaar zijn we bezig met Search en portals dat is nog steeeds onze grootste focus. Spannende ontwikkelingen waar we van tijd tot tijd iets zullen laten zien weblog.