Sinds 1998 - 20 jaar ondernemen op het WEB
Open
X

Patricia

Directie

Om mijn studie Communicatiemanagement aan de Hoge School van Utrecht goed af te kunnen ronden was het noodzakelijk om een afstudeerplan te maken. Naar een tijdje te hebben gezocht naar de juiste plek om dit te doen kwam ik bij CRIO terecht. Dit is nu zo een 8 jaar geleden.

Na deze afstudeerperiode vroeg Rob mij te blijven om het team van Recreatief.nl te versterken. Deze uitdaging wilde ik wel aangaan, maar dan wel eerst voor een periode van 3 maanden. Ik was immers net van school en de wereld lag aan mijn voeten.

Al snel bleken 3 maanden veel te kort en vond ik dat ik nog lang niet klaar was binnen Recreatief.nl en nu na 8 jaar ben ik nog steeds van mening dat er voor mij nog veel te leren is en er nog voldoende uitdaging is om iedere dag met plezier naar mijn werk te gaan.

Binnen deze 8 jaar heb ik verschillende afdelingen doorlopen en helpen opzetten. Zo heb ik na mijn stage meegewerkt aan het realiseren van de Reserveringsafdeling, daarna mijn horizon gaan verbreden op de Sales & Marketing afdeling en inmiddels naast Christel Gieling plaatsgenomen in de directie.