Sinds 1998 - 20 jaar ondernemen op het WEB
Open
X

Website.

SITEBROKER

Domainbank ontwikkeld en verkoopt Websites  ?

Wilt u een website ontwikkelen kijk dan op CRIO.NL , ons zusterbedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van succesvolle Websites met een bijbehorend webmarketing plan.

Wilt u een bestaande website overnemen ? Op SITEBANK.NL staan enige van onze websites die beschikbaar zijn voor overname.

Het begint met de kwaliteit van de domeinnaam 
Algemene namen en sterk beschrijvende domeinen zorgen voor sterk waardeverhogend effect van een website. Het maakt de marketing van de website eenvoudig en betaalbaar. Een sterke .NL domein is een investering meer dan waard.
De website die u wilt overnemen heeft direct waarde voor u als hij voorzien is van een krachtig en passend .nl domein.

Hier nog enkele zaken die meegenomen worden in het bepalen van de waarde van een website.
Makkelijk hoog in de zoekmachines ? Pagerank ? Hoe oud is de website ? Hoeveel inkomsten ? Hoeveel bezoekersverkeer ? Hoeveel potentie ? Hoeveel sites linken naar de website ? Wat is de kwaliteit van de links ? Merk en goodwill ? First Mover ? Klanten database ? Social media , volgers ? Partnerships ? Makkelijk te handlen ? Kennisoverdracht ? Scaling , de site heeft potentie te groeien ? Diversiteit , meerdere inkomsten bronnen, meerdere bronnen van verkeer, meerdere leveranciers, etc. ? Naamsbekendheid ? Intellectueel eigendom ? In welke branche zitten we ?

Een webconcept met een goede domeinnaam vertegenwoordigt een grote waarde. Daarom lanceren steeds meer ondernemers meerdere websites rondom hun producten en diensten.  Meerdere websites die uiterts krachtig zijn als marketinginstrument en die voor de ondernemer steeds meer waard worden. Als u adverteert in een bladeren of op websites moet u telkens opnieuw betalen , een website betaalt u eenmaal en blijft dan tot in lengte van dagen nieuwe klanten aantrekken! U ontwikkeld zelf marketingkracht en investeert in uw eigen bedrijf.

Van tijd tot tijd bieden wij websites met krachtige domeinen aan via een veiling.

Mocht u interesse hebben in onze websites die te koop worden aangeboden meldt u aan voor onze nieuws berichten.

Team Domainbank